villa-klubiranta-tekstilogo

Varausehdot

Villa Klubiranta Oy:n varausehdot

Nämä Villa Klubiranta Oy:n majoituspalveluja koskevat varausehdot koskevat boutiquehotelli Villa Klubiranta Oy kiinteistöön tehtäviä yksittäisten henkilöiden majoitusvarauksia sekä niiden peruutuksia. Nämä varausehdot sitovat sekä ostajaa että myyjää heti siitä hetkestä lähtien, kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen.

Ryhmävarauksia koskevat varausehdot asiakas saa erikseen Villa Klubiranta Oy:n myyntipalvelusta ryhmävarauksen teon yhteydessä. Ryhmävaraus on kyseessä silloin, kun asiakas on varannut käyttöönsä enemmän kuin neljä huonetta.

1. Varaaminen, hinnat ja maksu

Villa Klubiranta Oy:n tarjoamien hotellihuoneiden hinnat voivat vaihdella sesongin ja kysynnän mukaan. Osana rajoitettuja tarjouskampanjoita Villa Klubiranta Oy voi tarjota majoitusta- ja lisäpalveluita erilaisin tarjoushinnoin. Kulloinkin voimassa olevat hinnat ja tarjoukset ovat nähtävillä Villa Klubirannan verkkosivuilla osoitteessa www.villaklubiranta.fi. Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Varaus on sitova varaushetkestä alkaen varaustavasta riippumatta. Villa Klubiranta Oy:llä on oikeus tehdä luottokorttien haltijoille varauksen yhteydessä veloitus ja ennakkovarmennus luottokortilta. Varaajan tulee olla varaushetkellä täysi-ikäinen. Alaikäinen saa yöpyä hotellissa edellyttäen, että samassa huoneessa majoittuu vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö.

Varauksen vahvistamisen jälkeen majoitusliikkeellä ei ole oikeutta korottaa eikä vastaavasti myöskään velvollisuutta alentaa sovittua majoituksen hintaa tai muutoin muuttaa varauksen ehtoja, ellei tällainen muutos johdu välittömästi lainsäädännön tai viranomaisten pakottavien määräysten muutoksesta. Vahvistettua hintaa ei kuitenkaan voida tällöin korottaa. Ulkoisten myyntikanavien kautta tehdyissä varauksissa pätevät soveltuvin osin ensisijaisesti ulkoisen myyntikanavan varausehdot.

2. Maksuvälittäjä

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay

3. Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

 • MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
 • Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: www.pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot
 • Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com
 • OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

3. Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

4. Huoneen käyttö ja luovutus

Huone on majoittujien käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Huoneessa majoittuvat henkilöt eivät saa päästää ulkopuolisia henkilöitä hotellin tiloihin. Hotelliin ja/tai huoneisiin sisäänpääsyyn oikeuttavia avaimia tai ovikoodeja ei saa luovuttaa muille kuin niille henkilöille, joiden on ilmoitettu majoittuvan huoneessa. Majoittuvien henkilöiden enimmäismäärä huoneessa on huoneen kiinteä vuodekapasiteetti eli yhden hengen huoneessa 1 henkilö ja kahden hengen huoneessa 2 henkilöä. Poikkeuksena ovat ennakkoon varatut lisävuoteet sekä sellaiset perheet, joissa lapsi on alle kuusivuotias ja majoittuu vanhempiensa kanssa samassa huoneessa.

Mikäli majoittuja ei luovuta huonetta lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä eikä myöhäisemmästä luovutuksesta ole sovittu, on Villa Klubirannalla oikeus velottaa majoittujalta klo 12.00 jälkeen 50 € kultakin alkavalta tunnilta, kunnes asiakas on asianmukaisesti luovuttanut huoneen.

Villa Klubiranta Oy ei vastaa huoneisiin tai hotellin yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista.

5. Huoneen siivous

Lyhyemmissä varauksissa huone siivotaan varauksen päätteeksi ja useamman vuorokauden majoituksen aikana huoneessa suoritetaan siivous pyydettäessä tai etukäteen sopien. Villa Klubirannan henkilökunnalla on oikeus tarvittaessa käydä hotellihuoneessa majoituksen aikana, esimerkiksi tarvittavien huoltotöiden tai muun vastaavan syyn takia.

6. Varauksen peruuttaminen

Asiakas voi perua varauksensa käytetyn varauskanavan ja varatun hinnan mukaisten peruutusehtojen puitteissa. Mikäli varaus on tehty Villa Klubirannan kotisivujen kautta, peruutus tulee tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Peruutussähköpostissa tulee mainita majoitusaika ja varausnumero. Mikäli varaus on tehty laskulla, muutoksista tai peruutuksista lähetetään mahdollinen uusi lasku tai hyvityslasku varauksessa ilmoitetulle yhteyshenkilölle. Asiakkaalla on oikeus muuttaa tai perua varauksensa kuluitta viimeistään seitsemän vuorokautta ennen varauksen alkamisajankohtaa. Asiakas saa maksunpalautuksen tilisuorituksena tai hyvityksenä luottokortille. Myöhemmin kuin seitsemän vuorokautta ennen saapumisajankohtaa ei varauksia enää voi muuttaa tai perua. Laskutettavien varausten tapauksessa mahdollisen ennakkomaksun maksamatta jättäminen ei ole pätevä peruutus, vaan peruutuksesta täytyy ilmoittaa Villa Klubirantaan erikseen peruutusehtojen puitteissa.

Ryhmiin sovelletaan erillisiä varausehtoja ja muutokset/peruutukset tulee tehdä myyntipalvelun kautta.

7. Reklamaatiot

Majoittajan on huomautettava havaitsemastaan majoituskohdetta tai palvelua koskevasta viasta tai epäkohdasta välittömästi Villa Klubirannan henkilökunnalle, jotta puute tai vika voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai hyvittää jo majoituksen aikana. Mikäli asiakas ei ole ollut vierailunsa aikana yhteydessä epäkohdista Villa Klubirannan henkilökuntaan, menettää hän oikeuden mahdollisiin hyvityksiin. Mikäli huomautettavaan palveluun tai asiaan ei voida tarjota tyydyttävää ratkaisua majoituksen aikana, voi asiakas lähettää kirjallisen huomautuksen Villa Klubirantaan viikon kuluessa vierailun päättymisestä osoitteeseen [email protected].

8. Järjestyssäännöt

Haluamme tarjota kaikille vieraillemme viihtyisän ja turvallisen majoituskokemuksen. Yhteisen viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi Villa Klubirannassa noudatetaan seuraavia järjestyssääntöjä:

 • Majoittujan on noudatettava hyviä tapoja ja käyttäydyttävä asiallisesti hotellin tiloissa. Majoittuja ei saa käyttäytymisellään häiritä muita hotellin asukkaita tai hotellin läheisyydessä asuvia esimerkiksi metelöimällä, vahingoittamalla omaisuutta tai muulla tavoin häiriköimällä. Majoittuja on vastuussa myös hotelliin päästämänsä ulkopuolisen henkilön toiminnasta.
 • Hotellihuoneissa ja hotellin yleisissä tiloissa olevaa omaisuutta ei saa vahingoittaa. Hotellihuoneissa olevaa omaisuutta ei saa viedä ulos huoneesta. Vaarallisten tai toisten vahingoittamiseen soveltuvien esineiden tai aineiden tuominen hotellin tiloihin on kielletty.
 • Jokaisella majoittujalla on oikeus rauhalliseen majoittumiseen. Erityisesti klo 22 jälkeen majoittujan on vältettävä kovaäänistä puhetta, musiikin kuuntelua tai muuta melua, joka voi häiritä muita majoittujia.
 • Tupakointi ja avotulen teko (ml. kynttilöiden, suitsukkeiden ja vastaavien polttaminen) huoneissa ja muissa hotellin tiloissa on ehdottomasti kielletty ja voi aiheuttaa automaattisen palohälytyksen. Kiellon vastaisesti toiminut henkilö vastaa tästä aiheutuvista hälytys-, huolto- ja siivouskuluista. Tuuletusmaksu sisätiloissa tupakoinnista on 200 €.
 • Tupakointi on sallittu ainoastaan Villa Klubirannan osoittamalla erillisellä tupakointipaikalla kiinteistön etupuolella tai sen välittömässä läheisyydessä. Sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty.
 • Lemmikkieläinten tuominen ilmoittamatta hotellin tiloihin on kielletty. Eläimiä hotellin tiloihin tuonut majoittuja on velvollinen korvaamaan kaikki kiellon vastaisesta toiminnasta aiheutuvat huolto-, hallinto- ja siivouskulut. Villa Klubirannassa on yksi lemmihuone, Erämaa, johon lemmikin tuonti on saliittu 10 euron lemmikkimaksua vastaan.
 • Asiattomien henkilöiden päästäminen hotellin tiloihin on kielletty. Hotellin ulko-ovet sekä hotellihuoneiden ovet on pidettävä lukittuna asiattomien henkilöiden pääsyn estämiseksi hotellin tiloihin. Majoittujan on huolehdittava siitä, että hotellin ulko-ovi lukkiutuu hänen kuljettuaan ovesta.
 • Majoittujalle annettuja avaimia on säilytettävä huolellisesti, eikä niitä saa luovuttaa muille kuin niille henkilöille, joiden on ilmoitettu majoittuvan huoneessa. Yleisen turvallisuuden ja majoittujien omaisuuden suojelemisen vuoksi majoittujat eivät saa säilyttää hotellin yleisissä tiloissa (kuten aula, käytävät jne.) mitään tavaroita.
 • Tarvittaessa majoittujalla on mahdollisuus ottaa häiriötilanteissa yhteys Villa Klubirannan henkilökuntaan, jonka yhteystiedot löytyvät kussakin majoitushuoneessa olevasta majoituskansiosta.

9. Asiakkaan vastuu

Huoneessa majoittuva henkilö on täysimääräisesti vastuussa kaikista vahingoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat hotellille (mukaan lukien rajoituksetta yleiset tilat ja huoneet huonekaluineen ja varusteineen), toisille asiakkaille tai kolmansille osapuolille tai näiden omaisuudelle asiakkaan, majoittujan tai näiden muun hotellin tiloihin päästämän henkilön huolimattomasta tai tahallisesta menettelystä, tai jotka ovat seurausta näiden varausehtojen vastaisesta toiminnasta. Jos huoneessa majoittuvan vahingon tai kustannusten aiheuttajan henkilöllisyyttä ei saada selville tai vahinkoja tai kustannuksia ei saada perittyä häneltä, vahingot ja kustannukset laskutetaan asiakkaalta.

10. Ylivoimainen este

Villa Klubiranta Oy ei ole vastuussa mistään vahingosta, viivästyksestä tai sopimuksen täyttämättä jäämisestä, joka aiheutuu Villa Klubiranta Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta tai esteestä, jota Villa Klubirannan ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon majoituksen varaushetkellä tai sen jälkeen, ja jonka seurauksia se ei olisi myöskään kohtuudella voinut välttää tai voittaa (ylivoimainen este). Ylivoimaisena esteenä pidetään esimerkiksi tulipaloa, vesivahinkoa, sotaa, poikkeustilaa, luonnonmullistuksia tai viranomaisen antamaa kieltoa tai määräystä, jonka johdosta hotelli on kokonaan tai osittain pois käytöstä. Ylivoimaisen esteen kohdistuessa asiakkaan varaamaan huoneeseen tai vaikuttaessa sen käyttöön, Villa Klubiranta Oy:llä on oikeus perua asiakkaan tekemä varaus joko ennen majoituksen alkamista (mikäli ylivoimainen este syntyy ennen tätä aikaa) tai sen aikana (mikäli ylivoimainen este syntyy majoituksen aikana). Villa Klubiranta ilmoittaa asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä johtuvasta peruutuksesta viipymättä siitä tiedon saatuaan. Mikäli Villa Klubiranta peruu asiakkaan varauksen ylivoimaisen esteen johdosta, on Villa Klubirannan vastuu rajoitettu asiakkaan jo maksamien maksujen palauttamiseen. Villa Klubiranta Oy:llä ei sanotuissa tapauksissa ole velvollisuutta hankkia asiakkaalle korvaavaa majoitusta eikä korvata asiakkaalle peruutuksesta ja/tai ylivoimaisen esteen perusteena olevasta tapahtumasta johtuvia muita kuluja, kustannuksia tai vahinkoja (kuten korvaavan majoituksen hankkimisesta asiakkaalle aiheutuneet ylimääräiset kustannukset, matkakulut tai vahingot asiakkaan huoneessa olleelle omaisuudelle), paitsi siltä osin ja vain siihen määrään kuin sanotut kulut, kustannukset tai vahingot ovat mahdollisesti korvattavia Villa Klubiranta Oy:n tapahtumahetkellä olevien vakuutusten perusteella.

11. Villa Klubiranta Oy:n purku- tai irtisanomisoikeus

Mikäli huoneen varaus jatkuu laskun eräpäivän jälkeen ja mikäli erikseen laskutettavaa varausmaksua tai muita Villa Klubiranta Oy:n perimiä maksuja ei ole maksettu viimeistään laskun eräpäivänä, on Villa Klubiranta Oy:llä oikeus irtisanoa sopimus päättymään välittömästi. Irtisanomisesta lähetetään ilmoitus sähköpostilla varausta tehtäessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas, majoitusvarauksen yhteydessä ilmoitettu samaan majoitusvaraukseen kuuluva henkilö tai näiden muu hotellin tiloihin päästämä henkilö rikkoo olennaisella tavalla varausehtoja tai järjestyssääntöjä, on Villa Klubiranta Oy:llä oikeus purkaa sopimus välittömin vaikutuksin. Olennaisena rikkomuksena pidetään muun muassa:

(i) avaimen luovuttaminen muulle kuin majoitusvarauksen yhteydessä ilmoitetulle samaan majoitusvaraukseen kuuluvalle henkilölle;

(ii) muun kuin majoitusvarauksen yhteydessä ilmoitetun samaan majoitusvaraukseen kuuluvan henkilön majoittaminen huoneessa;

(iii) hotellin asukkaita tai hotellin läheisyydessä asuvia häiritsevä toistuva käyttäytyminen; sekä

(iv) hotellihuoneen, hotellin yhteisten tilojen sekä niissä sijaitsevan omaisuuden vahingoittaminen. Purkamisesta lähetetään ilmoitus sähköpostilla varausta tehtäessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli asiakas tai majoitusvarauksen yhteydessä ilmoitettu samaan majoitusvaraukseen kuuluva henkilö on aiempien majoitusten yhteydessä rikkonut olennaisella tavalla näitä varausehtoja tai hotellin järjestyssääntöjä, pidättää Villa Klubiranta Oy oikeuden harkintansa mukaan olla hyväksymättä asiakkaan uusia varauksia tai perua tällaisen asiakkaan tekemät uudet varaukset ennen niiden alkamista. Jos Villa Klubiranta Oy peruu asiakkaan tekemän uuden varaukset edellä mainitulla perusteella, on Villa Klubiranta Oy:n vastuu rajoitettu asiakkaan etukäteen maksamien maksujen palauttamiseen. Asiakkaalla ei ole oikeutta suoritettujen maksujen palautukseen tai muihinkaan korvauksiin Villa Klubiranta Oy:n päättäessä sopimuksen edellä määrätyn mukaisesti.

Villa Klubiranta Ltd reservation conditions