villa-klubiranta-tekstilogo

Huoneet

Metsä

Yhden hengen huoneemme Metsä hurmaa seesteisellä tunnelmallaan. Metsästä pääset kätevästi tilavalle parveekkeelle, jonka tämä viihtyisä ja tunnelmallinen 10 m2 huone jakaa yhdessä viereisen huoneen Viljapellon kanssa. Sekä aamu- että ilta-aurinko luovat säteitään parvekkeelle sekä Metsän ikkunasta aukeavan järvi- ja kylämaiseman ylle.  Metsän varustuksiin kuuluu mukava 80 cm leveä vuode, työpiste, lipasto sekä alkuperäiset 1940-luvun vaatekomerot. Käytössäsi on ilmainen wifi ja kesäaikaan vilvoittava huonekohtainen tuuletin.

Alk. 109 € / vrk

villa-klubiranta-6

Viljapelto

Kahden hengen huoneemme Viljapelto suorastaan kutsuu rentoutumaan. Viljapellosta pääset suoraan tilavalle parveekkeelle, jonka tämä valoisa ja rauhallinen 19 m2 huone jakaa yhdessä viereisen huoneen Metsän kanssa. Sekä aamu- että ilta-aurinko luovat säteitään parvekkeelle sekä Viljapellon ikkunasta aukeavan järvi- ja kylämaiseman ylle. Viljapellon varustuksiin kuuluu kaksi 90 cm leveää erikoispitkää vuodetta yöpöytineen, hurmaava työpiste, lipasto sekä alkuperäiset 1940-luvun vaatekomerot. Käytössäsi on ilmainen wifi ja kesäaikaan vilvoittava huonekohtainen tuuletin. 

Alk. 119 € / vrk

Järvi

Kahden hengen huoneemme Järvi ihastuttaa upealla järvimaisemallaan sekä raikkaalla tunnelmallaan.  Tästä kutsuvasta ja viihtyisästä 19 m2 huoneesta avautuu mitä upein näköala takapihan yli kirkasvetiselle Eväjärvelle ja pieneen Talassaareen. Tähän näkymään ei voi kuin ihastua!  Järven varustuksiin kuuluu kaksi 90 cm leveää vuodetta yöpöytineen, valoisa työpiste, apteekkarin kaappi sekä alkuperäiset 1940-luvun vaatekomerot. Käytössäsi on ilmainen wifi ja kesäaikaan vilvoittava huonekohtainen tuuletin.

Alk. 119 € / vrk

Niitty

Lempeät värit ja viehättävä vanhan ajan tunnelma antavat leimansa perhehuoneellemme Niitylle. Tästä avarasta ja viihtyisästä 21 m2 huoneesta on kaunis näköala takapihan yli kirkasvetiselle Eväjärvelle ja pieneen Talassaareen. Tämän huoneen tunnelma on kuin lämmin syli. Niityn varustuksiin kuuluu kaksi 90 cm leveää vuodetta yöpöytineen, tilava kerossänky, peilipöytä, vaatelipasto sekä nojatuoli. Käytössäsi on ilmainen wifi sekä kattotuuletin.

Alk. 169 € / vrk

Meri

Upea järvimaisema ja viehättävä tunnelma kuvaavat erinomaisesti kahden hengen huonettamme Merta. Tästä kutsuvasta ja viihtyisästä 19 m2 huoneesta avautuu mitä upein näköala takapihan yli kirkasvetiselle Eväjärvelle ja pieneen Talassaareen. Tähän näkymään ei voi kuin ihastua!  Meren varustuksiin kuuluu kaksi 90 cm leveää vuodetta yöpöytineen, valoisa työpiste, lipasto, nojatuoli sekä alkuperäiset 1940-luvun vaatekomerot. Käytössäsi on ilmainen wifi ja kesäaikaan vilvoittava huonekohtainen tuuletin.

Alk. 119 € / vrk

Erämaa

Kahden hengen huoneemme Erämaa antaa mielikuvituksen lentää. Kutsuvasta Erämaasta pääset suoraan tilavalle parveekkeelle, jonka tämä hurmaava ja rauhallinen 19 m2 huone jakaa yhdessä viereisen huoneen Tunturin kanssa. Sekä aamupäivä- että iltapäiväaurinko luovat säteitään parvekkeelle sekä Erämaan ikkunasta aukeavan pihamaiseman ylle. Erämaan varustuksiin kuuluu laadukas parisänky yöpöytineen, hurmaava työpiste, lipasto sekä alkuperäiset 1940-luvun vaatekomerot. Käytössäsi on ilmainen wifi ja kesäaikaan vilvoittava huonekohtainen tuuletin.

Alk. 119 € / vrk

Tunturi

Yhden hengen huoneemme Tunturin valttikortti on ihana valo. Tunturista pääset kätevästi tilavalle parveekkeelle, jonka tämä viihtyisä ja tunnelmallinen 10 m2 huone jakaa yhdessä viereisen huoneen Erämaan kanssa. Sekä aamupäivä- että iltapäiväaurinko luovat säteitään parvekkeelle sekä Tunturin ikkunasta aukeavan pihamaiseman ylle.  Tunturin varustuksiin kuuluu mukava 80 cm leveä vuode, työpiste, nojatuoli sekä alkuperäiset 1940-luvun vaatekomerot. Käytössäsi on ilmainen wifi ja kesäaikaan vilvoittava huonekohtainen tuuletin.

Alk. 109 € / vrk