villa-klubiranta-tekstilogo

Meistä

Tunnelmallinen boutiquehotelli ja kahvila kauniissa järvimaisemissa

Jenni and Pasi host the guest in Villa Klubiranta

Tunnelmallinen ja sydämellä sisustettu boutiquehotelli ja kesäkahvila keskellä kauneinta Järvi-Suomea.

Viehättävä, hurmaava ja uniikki Villa Klubiranta sijaitsee kirkasvetisen Eväjärven rannalla Jämsän Hallin ilmailuhistoriallisessa kylätaajamassa.  Meille ajat tunnissa sekä Tampereelta että Jyväskylästä ja Jämsä ja Himos sekä Mänttä-Vilppulan taidekaupunki sijaitsevat alle puolen tunnin ajomatkan päässä. 

Villa Klubiranta kutsuu viihtymään. Meillä majoitut laadukkaasti ja mukavasti seitsemässä 1-4 hengen huoneessa. Huoneemme Metsä, Viljapelto, Meri, Niitty, Järvi, Erämaa ja Tunturi on sisustettu sydämellä juuri sinua varten. Vieraidemme käytössä on tilavat ja tunnelmalliset yhteistilat sekä oma hyvin varusteltu keittiö ruoanlaittoa varten. Huonehintaamme kuuluu rentouttava iltasauna omalla huonekohtaisella saunavuorolla sekä maukas ja monipuolinen aamiainen, joka tarjoillaan Café Klubirannan viihtyisissä tiloissa Villa Klubirannan A-puolella.

Villa Klubirannan kiinteistö rakennettiin alkujaan 1940-luvun alussa Valtion lentokonetehtaan insinöörien asunnoiksi ja sen on suunnitellut Tampereen kaupunginarkkitehtinakin pitkään toiminut Bertel Strömmer. Nykyään tämä ilmailu- ja kulttuurihistoriallinen kiinteistö jatkaa elämäänsä boutiquehotellina ja kahvilana kutsuen vieraamme tutustumaan tähän ainutlaatuiseen majoituskohteeseen ja sen historiaan.

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme Villa Klubirantaan!

Jenni & Pasi

Missio

Vahva halumme on tarjota vieraillemme ainutlaatuinen, tunnelmallinen ja persoonallinen majoituskohde, joka vastaa sekä työ- että vapaa-ajan matkailijan tarpeisiin.

Visio

Meille on erittäin tärkeää, että vieraamme viihtyvät Villa Klubirannassa. Erinomainen asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia ja haluamme kehittää ja parantaa toimintaamme jatkuvasti, jotta juuri sinä saisit kaiken irti vierailustasi. Visomme onkin olla lähiseudun houkuttelevin majoituskohde työ- ja vapaa-ajanmatkailijoille.
Olet meille tärkeä!

Arvomme