villa-klubiranta-tekstilogo

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Käyntiosoite

Puhelinnumero

Sähköposti

Aukioloajat (varaukset ja tiedustelut)

Tulemme erittäin mielellämme teitä vastaan Villa Klubirantaan ja esittelemme käytössänne olevat tilat. Pyydämmekin teitä mitä ystävällisimmin soittamaan tai laittamaan viestin numeroon 050 345 0487, kun tiedätte tarkemman saapumisaikanne, niin tiedämme olla paikalla. Vastaanottotuntien ulkopuolisina aikoina sisäänpääsy toimii elektronisella koodilla, jonka saatte puhelimitse tai viestitse. 

Sydämellisesti tervetuloa Villa Klubirantaan!

Kahvilan aukioloajat

Kahvila avoinna toukokuussa seuraavasti:

Saavutettavuus

Autolla: Villa Klubirantaan ajat tunnissa sekä Tampereelta että Jyväskylästä. Pääkaupunkiseudulta meille on mukava kolmen tunnin ajomatka ja läheisistä Jämsän ja Mänttä-Vilppulan kaupungeista Villa Klubirantaan ajaa reilut 20 minuuttia. Pihassa on runsaasti parkkitilaa sekä autokatos, johon auton voi jättää aina kun katoksessa on tilaa. 

Junalla: Lähin juna-asema sijaitsee Jämsän keskustan liepeillä. Jämsän linja-autoasemalta tulee arki-iltapäivin kolme bussivuoroa Hallin linja-autoasemalle, josta Villa Klubirantaan on  n. 700 metrin kävelymatka. Viikonloppuisin vakiovuoroja ei valitettavasti kulje, mutta aluetaksit kuljettavat tilauksesta.

LÄHETÄ MEILLE VIESTI