villa-klubiranta-tekstilogo

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan hurmaavaan Café Klubirantaan

Tunnelmallinen Café Klubiranta palvelee Villa Klubirannan A-puolella. Kahvilassa on 40 asiakaspaikkaa ja kesäaikaan lisää asiakaspaikkoja löytyy Café Klubirannan viihtyisältä terassilta, jolta avautuu huikean kauniit näkymät kirkasvetiselle Eväjärvelle.

Kaikki Café Klubirannan tuotteet on leivottu paikan päällä tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Valikoimaamme kuuluvat herkulliset makeat ja suolaiset kakut ja piirakat, irtojäätelöt, jäätelöannokset, suussa sulavat makeat vohvelit valitsemillasi jäätelöpalloilla ja lisukkeilla, ruokaisat suolaiset vohvelit kana-, tonnikala -tai kasvistäytteellä sekä kuumat ja kylmät juomat. 

Café Klubirannan tilat ovat vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön eli oli suunnitelmissasi sitten syntymäpäivät, rippijuhlat, kastejuhla, muistotilaisuus, kokous tai mitä tahansa muuta, meiltä löydät tunnelmalliset ja kauniit tilat tarjoiluineen kaikkiin elämäsi juhliin ja tilaisuuksiin. Kysy rohkeasti tarjousta.

Kahvilassamme on huomioitu esteettömyys rakennuksen arkkitehtuuri huomioonottaen ja meille pääset tulemaan myös pyörätuolilla. Kahvilan sisäänkäynnin yhteydessä on invapysäköinti sekä siirrettävät pyörätuoliluiskat ja kahvilatilan yhteydestä löydät esteettömän wc-tilan. Tilassa on myös vauvoille vaipanvaihtopiste. Autamme ja opastamme mielellämme esteettömyyteen liittyvissä asioissa, jotta liikuntarajoite ei olisi este omalle herkkuhetkelle. 

Sydämellisesti tervetuloa!

Aukioloajat

Toukokuussa kahvilamme on avoinna: